Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord vangt één miljoen van supporters

Feyenoord heeft één miljoen euro van de supporters ontvangen. De club uit Rotterdam-Zuid zit financieel al lang in zwaar weer. Een deel van het tot nu toe opgehaalde geld werd deze week op de bankrekening van Feyenoord bijgeschreven en zal worden gebruikt om de club financieel weer gezond te maken.
Verschillende organisaties hebben ook geholpen aan de actie. ‘Supporters Steunen Feyenoord’, ‘Bedrijven Steunen Feyenoord’ en ‘Vrienden van Feyenoord’ hadden een aandeel in de storting van één miljoen. Vooral de ‘Vrienden van Feyenoord’ hebben een groot aandeel in de financiële gezondmaking. Zij hebben namelijk in oktober 2010 verschillende aandelen van Feyenoord gekocht.

De supporters van ‘De Trots van Zuid’ konden ook geld doneren. Ze konden zich voor tien euro aansluiten bij ‘Supporters Steunen Feyenoord’. De beide acties lopen tot september 2012 door. Het streven is om in totaal dertig miljoen euro op te halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.