Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord neemt bod van FC Twente op Fer niet serieus

Feyenoord heeft een eerste bod van FC Twente op middenvelder Leroy Fer geweigerd. Het geboden bedrag van de Tukkers lag volgens de clubleiding van Feyenoord zo ver onder de vraagprijs dat de Rotterdammers FC Twente hebben verzocht geen verdere pogingen meer te ondernemen.

De directie van Feyenoord heeft FC Twente daarom ook geen tegenvoorstel gedaan. De Rotterdammers willen minimaal een bedrag van vijf miljoen euro ontvangen voor de middenvelder. Eenzelfde bedrag als men ontvangt voor de aanstaande transfer van Georginio Wijnaldum naar PSV.

FC Twente weigert op zijn beurt de hoofdprijs te betalen voor Fer. Voorzitter Joop Munsterman gaf afgelopen week tegen Nusport al te kennen dat er geen geld beschikbaar is vanwege de verbouwing van de Grolsch Veste. “Op dit moment hebben we niet veel geld, terwijl iedereen dat misschien wel denkt door onze Champions League-deelname van vorig seizoen”, aldus Munsterman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.