Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Stanislav Manolev wil dolgraag vertrekken bij PSV’

PSV lijkt komende zomer verdediger Stanislav Manolev te verliezen. De Bulgaarse international heeft te kennen gegeven bij technisch manager Marcel Brands toe te zijn aan een nieuw avontuur. Onlangs verlengde Manolev nog zijn contract tot de zomer van 2016.

“Stanislav wil dolgraag naar het buitenland. Of we hem daadwerkelijk kunnen verkopen is afwachten. Van ons hoeft hij niet per se weg”, zegt Brands. Met de Colombiaan Arias Naranjo van Sporting Lissabon heeft PSV al een mogelijke opvolger op het oog.

Brands heeft bovendien aanvaller Genero Zeefuik te kennen gegeven terug mogen keren in Eindhoven. “Doet hij dat niet, dan is alleen een verkoop bespreekbaar. Anders loopt hij na volgend seizoen transfervrij de deur uit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.