Voetbal4u.com

Eredivisie Zeefuik krijgt nieuwe kans bij PSV

Género Zeefuik mag komende zomer weer aansluiten bij de selectie van PSV. De jonge aanvaller van de Eindhovenaren komt dit seizoen op huurbasis uit voor NEC Nijmegen.

In gesprek met De Telegraaf laat technisch directeur Marcel Brands weten dat de deur voor een terugkeer openstaat voor Zeefuik. “Doet hij dat niet, dan is alleen een verkoop bespreekbaar. Anders loopt hij na volgend seizoen transfervrij de deur uit”, laat Brands weten aan het dagblad.

Zeefuik (22) debuteerde in het seizoen 2006/2007 bij PSV. In de jaren daarna werd hij onder meer verhuurd aan Almere City FC, FC Dordrecht en de huidige jaargang aan NEC. In het shirt van de Gelderse club kwam Zeefuik tot op heden tot 23 competitieduels. Daarin scoorde hij vier keer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.