Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax richt pijlen op Loic Remy bij afketsen van halen Samuel Eto’o’

Mocht Samuel Eto’o niet bij Ajax komen voetballen dit seizoen dan hebben de Amsterdammers een alternatief al in het vizier. Loic Remy komt namelijk dan in beeld. Dit weet de fansite Ajax1.nl te melden. De 27-jarige aanvaller speelt momenteel voor het gepromoveerde QPR, en Ajax zou hem graag op huurbasis willen overnemen.

Een opvallende transfer lijkt dus in de maak te zijn. Omdat de Londenaren Kolbeinn Sigthórsson eerdaags hopen te presenteren en wellicht bewandelt Rémy dus de omgekeerde weg. De 27-jarige aanvaller speelde vorig seizoen op huurbasis voor Newcastle United en kende met 14 doelpunten in 26 competitiewedstrijden een goed seizoen. Bovendien kwam Rémy twee keer in actie tijdens het WK in Brazilië.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.