Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus mengt zich in de strijd om Memphis Depay’

PSV en haar supporters hopen dat Memphis Depay ook dit seizoen nog actief is voor de club. De transfermarkt is nog 11 dagen open, en volgens Corriere dello Sport zou daar weleens verandering in kunnen komen. Juventus is namelijk geinteresseerd in de diensten van de vleugelsflitser.

Juventus wil een bedrag van vijftien miljoen euro betalen. PSV zal daar niet mee akkoord gaan: de Eindhovenaren willen naar verluidt pas aan de onderhandelingstafel plaatsnemen als er minstens twintig miljoen euro op tafel komt. Juventus hoopt dat de gesprekken met het openingsbod geopend kunnen worden.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.