Voetbal4u.com

‘Ajax dacht deze zomer aan de komst van ‘Tukker’ Jesus Manuel Corona’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax zou deze zomer bij FC Twente hebben geinformeerd naar tribuneklant Jesus Manuel Corona. Zijn zaakwaarnemer zou hebben zitten schermen met de interesse van de Amsterdammers. Dit weet Leon ten Voorde van Tubantia te melden.

De 21-jarige Corona staat sinds vorig jaar onder contract bij FC Twente, dat 3,5 miljoen euro voor hem betaalde. Een succes is zijn komst echter nog niet gebleken. De buitenspeler kon in zijn eerste seizoen niet imponeren en speelde uiteindelijk niet meer dan vijftien wedstrijden, waarvan slechts drie als basisspeler. Tot een transfer naar Ajax kwam het uiteindelijk niet. Tot de winterstop speelt hij zeker nog voor de Tukkers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *