Voetbal4u.com

‘Niki Zimling was de tweede keus van Ajax’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Niki Zimling zet zijn carriere voort bij Ajax. De verdedigende middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van FSV Mainz met een optie tot koop. Toch was hij niet de eerste keus van de Amsterdammers. Marco van Ginkel stond bovenaan het lijstje, maar hij verkoos een verhuur aan AC Milan boven Ajax.

Overigens heeft Ajax de laatste aanwinst nog niet medisch gekeurd. De tijd voor een keuring ontbrak, waardoor Ajax voorlopig vertrouwt op een medische verklaring van Mainz. Een later uitgevoerde medische test geldt als een ontbindende voorwaarde, meldt de ochtendkrant. In het verleden speelde Zimling één seizoen voor NEC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *