Voetbal4u.com

Eredivisie Anwar El Ghazi door het team op het matje geroepen

Trainer Frank de Boer heeft Anwar El Ghazi niet op het matje hoeven roepen voor zijn actie bij de penalty van Kolbeinn Sigthorsson. Dit heeft het team namelijk al gedaan. De speler wilde weten in welke hoek de spits de penalty zou schieten zodat hij zich kon instellen op de rebound.

Sommige spelers hadden dat al gedaan,” aldus De Boer over het zelfcorrigerend vermogen van zijn ploeg. “Dat is het belangrijkste. Het was al 3-0 en hij is een jongen die altijd op het scorebord wil staan. Hij is jong, gretig en wil belangrijk zijn voor het team. Maar hij moet hiervan leren en respecteren dat er soms een andere penaltynemer is. Nu verloor Kolbeinn misschien zijn focus.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.