Voetbal4u.com

Eredivisie Jordi Cruijff waarschuwt Ajax voor theater van Apoel-spelers

J0rdi Cruijff vindt dat Ajax zich vanavond moet wapenen in het treffen tegen Apoel Nicosia. De spelers van die ploegen maken namelijk nogal wat theater volgens hem. “Ze gaan snel liggen en proberen tegenstanders kaarten aan te smeren. Daar moet je je als Ajax echt tegen wapenen. Je moet je niet laten provoceren.”

“En voorkom corners en vrije trappen tegen”, kijkt Cruijff vooruit op het Champions League duel van vanavond. “Apoel is heel erg goed in standaardsituaties. Daarom proberen ze die voortdurend uit te lokken. Als Ajax er in slaagt het duel als een wedstrijd tegen Paris Saint-Germain of FC Barcelona te benaderen, vroeg druk zet, een hoog baltempo hanteert, veel positiewisselingen doorvoert en snel scoort, kan het een stuk eenvoudiger worden.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.