Voetbal4u.com

Eredivisie Willem II-uitblinker: ‘Bij Ajax mocht ik nooit zoveel acties maken’

Terrel Ondaan maakt momenteel furore bij Willem II. Hij is opgeroepen voor Jong Oranje dat volgende week tegen Jong Portugal speelt. Op de flanken heeft hij concurrentie van El Ghazi, Manu en Guus Hupperts.

Trainer Jurgen Streppel geeft Ondaan ook de ruimte om zichzelf te zijn. “De trainer weet dat ik een eigenwijs type ben. Na de mindere eerste helft tegen Heerenveen zei hij niet voor niets dat ik moest blijven gaan, dat ik mijn kop niet moest laten hangen. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik hier krijg. In de jeugd van Ajax mocht ik niet zoveel acties maken, al wil ik de trainers daar er niet de schuld van geven dat ik het in Amsterdam niet heb gered.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.