Voetbal4u.com

Eredivisie Zivkovic hard aan het werk: ‘Ik moet meer een Ajax-spits worden’

Richairo Zivkovic had zich waarschijnlijk wat meer voorgesteld van zijn transfer naar Ajax aan het begin van dit seizoen. Ook gisteren keek hij vanaf de trubunte toe hij zijn club met 0-0 gelijkgespeelde tegen PEC Zwolle.

In het eerste is hij derde keus achter Kolbeinn Sigthorsson en Arkadiusz Milik. ‘Ik moet het doen met minuten in Jong Ajax. Dat is niet erg, maar ik speel liever in Ajax 1. Ik heb er aan geroken. Dan is het niet altijd makkelijk. Ik weet wat me te doen staat. Ik moet meer een Ajax-spits worden. In de bal komen, dat soort dingen. Het is me toegezegd dat ik mijn wedstrijden nog krijg, maar het is pas oktober en het seizoen is nog lang.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.