Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan toptalent na uitspraak rechter transfervrij overnemen’

Haashim Domingo is door de Zuid-Afrikaanse voetbalbond transfervrij verklaard. De 19-jarige speler ruziede met zijn club Ajax CT over een contract, nadat Ajax geprobeerd had om de speler van de zomer naar Amsterdam te halen.

Domingo liep in de zomer stage bij Jong Ajax en maakte een dusdanig goede indruk dat hij een contractaanbieding kreeg van de Amsterdammers. Daarbij ging Ajax uit van het jeugdcontract van Domingo, maar de Zuid-Afrikaanse satellietclub wilde maar liefst zes ton vangen voor de speler.

De transfer ging daarom niet door. Hij en zijn zaakwaarnemer spande een rechtszaak aan om zijn contract bij Ajax CT ongeldig te verklaren. Hij is nu dus transfervrij dus Ajax kan hem zo oppikken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.