Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid heeft Ajax-target een aanbieding gedaan’

Real Madrid lijkt daadwerkelijk werk te willen maken van Martin Odegaard. Het vijftienjarige talent van Stromsgodset kan naar bijna elke Europese topploeg. Ook Ajax zou hem dolgraag willen contratceren. Dit weet het Spaanse Marca te melden.

Marca schrijft dat Strömsgodset een officieel bod op Ödegaard heeft ontvangen: hoe hoog dat bod is, is niet bekend. De jonge Noor zelf kan, als hij dat wil, in januari de overstap maken naar de Spaanse hoofdstad. Daar zou hij dan aansluiten bij Real Madrid Castilla, het beloftenelftal van Zinédine Zidane. Vader Hans-Erik Ödegaard zei recent dat hij het niet verstandig zou vinden, wanneer zijn zoon naar een club gaat waar hij eerst nog veel jeugdelftallen moet doorlopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.