Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid komt in de winter met supergrote zak geld naar Eindhoven’

Real Madrid wil werk gaan maken van Memphis Depay. Naar verluidt willen ze hem in de winterstop overnemen voor een groot transferbedrag.

Real heeft concurrentie in de strijd om de vleugelflitser van Manchester United. Naar verluidt wil Real Madrid ver gaan aankomende transferperiode om PSV te prikkelen Depay toch te verkopen aan de Spaanse grootmacht. Over een bedrag is nog niet gesproken, maar dat er flappen op tafel gelegd gaan worden door de Koninklijke kan niet uitblijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!