Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax legt opvolger van Ricardo van Rhijn voor jaren vast’

Ajax heeft vleugelverdediger Leeroy Owusu voor jaren vastgelegd. De speler die op termijn Ricardo van Rhijn moet gaan opvolgen heeft een contract getekend tot medio 2019 bij de Amsterdammers.

“Ik denk dat ik heb laten zien van waarde te kunnen zijn voor de toekomst”, zegt hij voor de camera van Ajax TV. “Ik heb er hard voor gewerkt en de club beloont mij. Daar ben ik blij mee. Hier spreekt een hoop vertrouwen uit.”

“Hij is natuurlijk erg jong (18), maar het geeft een stuk rust voor zowel hem als voor ons”, aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars. “Ik ben zelf linksbuiten geweest en weet hoe het is om tegen een verdediger te spelen. Hij is een lastige back, en zit er kort op. Hij is snel, sterk en wendbaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.