Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil snel zaken doen met Davey Propper en Daley Sinkgraven’

Ajax wil komende transferperiode de selectie een boost geven met de komst van een aantal versterkingen. De Amsterdammers zetten vol in op de jeugd maar een aantal gerichten aankopen zijn gewenst. Voor deze vacatures komen Davey Propper van Vitesse en Daley Sinkgraven van SC Heerenveen in aanmerking.

De Amsterdammers willen met deze spelers de selectie een flinke kwaliteitsimpuls geven en de verwachting is dan ook dat de Amsterdammers zich snel gaan melden voor één van deze twee spelers. Er zijn ook Europese topclubs die interesse hebben in Sinkgraven en Pröpper, maar beide willen liever eerst voor een Nederlandse topclub spelen.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.