Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech zou nu de topprioriteit moeten zijn’

Ajax wordt door de kranten hard aangepakt deze morgen. De Amsterdammers waren gisteren kansloos tegen FK Rostov en zijn nu uitgeschakeld voor de Champions League. De Russen waren op alle fronten beter en het werd 4-1.

‘Ajax zakt steeds dieper het moeras in’, schrijft De Telegraaf. ‘Na de blamage tegen Willem II maakte het elftal van Peter Bosz in en tegen FK Rostov zichzelf en het complete Nederlandse voetbal te schande. (..) Door de gigantische vernedering is de (externe) druk op Bosz nu al enorm.’

De Amsterdammers treffen zondag in de Eredivisie Go Ahead Eagles en staan zwaar onder druk. ‘In Deventer moet zondag een goede uitslag worden neergezet om de woedende fans nog enigszins tot bedaren te brengen. De directie kan daaraan bijdragen door nu eindelijk eens de hand van de knip te halen en naast de binnen gehengelde Tim Krul twee of drie topaankopen te doen. Gezien het schrijnende gebrek aan creativiteit zou Hakim Ziyech de topprioriteit moeten zijn.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.