Voetbal4u.com

Eredivisie Leon Bailey niet naar Ajax: ‘Wens jullie het beste in de Eredivisie’

Leon Bailey speelt nog een seizoen voor KRC Genk. Dit heeft zijn zaakwaarnemer en vader Craig Butler gemeld op Facebook. De Amsterdammers hadden maar liefst 15 miljoen euro voor hem over.

Het is een lastige tijd geweest voor onze familie met een hoop vragen en keuzes’, schrijft Butler. ‘We hebben er goed over nagedacht, ik heb de tijd genomen om tijdens de laatste wedstrijd van Genk te kijken wat de fans voelen voor mijn zoon. Ik realiseer me nu dat er goede mensen zijn die om mijn zoon geven. We willen ze nog een kampioenschap geven voordat we België verlaten.’

Ook laat Butler nog iets weten aan het adres van Ajax. ‘Voor Ajax en de Ajax-fans: ik wens jullie het beste in de Nederlandse competitie en hoop op het beste voor jullie. Wij concentreren ons nu op de ontwikkelingen van Bailey en het kampioenschap voor Genk dit seizoen.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.