Voetbal4u.com

Eredivisie Hakim Ziyech niet inzetbaar tegen Panathinaikos

Ajax kan morgen geen beroep doen op Hakim Ziyech. De Amsterdammers spelen dan tegen het Griekse Panathinaikos. De middenvelder ontbreekt vanwege ziekte.

Mede hierdoor zal Peter Bosz anderen de kans geven, zo gaf hij aan op zijn persconferentie. Ook het feit dat Ajax reeds geplaatst is en met een punt tevens groepswinnaar zal zijn, speelt mee in het rouleren in de basisploeg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!