Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Spartak Moskou wil Memphis Depay huren van United’

Quincy Promes krijgt wellicht gezelschap van een collega international bij zijn club Spartak Moskou. De Russische grootmacht wil hem namelijk gaan huren van Manchester United. Dit meldt het betrouwbare Sport-Express.

De krant voegt eraan toe dat het niet valt uit te sluiten dat Spartak een optie tot koop op de 22-jarige Depay neemt omdat de 27-voudig international afgelopen zomer ook al in de nadrukkelijke belangstelling van de rood-witten zou hebben gestaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!