Voetbal4u.com

Eredivisie Riechedly Bazoer om disciplinaire redenen niet in selectie Ajax

Riechedly Bazoer is niet opgenomen in de selectie van Ajax morgen in het Europa League duel tegen Panathinaikos. Disciplinaire redenen zouden hier de oorzaak van zijn.

Bazoer kon door een blessure niet in actie komen tegen NEC en diende vervolgens een apart programma te volgen, maar weigerde. “Toen hij terugkwam, wilde hij direct met de groep meetrainen. Zo werkt dat bij mij niet. Je laat je eerst checken door de medische staf, maar dat wilde hij niet. Hij heeft zijn excuses aangeboden en dus sluit hij vrijdag gewoon weer aan”, vertelt Bosz aan Ajax TV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!