Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Martin Ødegaard op weg naar Heerenveen’

Er lijkt een spectaculaire transfer in de maak te zijn. Volgens het Spaanse medium Marca is Martin Ødegaard van Real Madrid op weg naar SC Heerenveen. Hij zou al in Friesland zijn voor contractonderhandelingen. De 18-jarige middenvelder komt bij Real alleen maar aan spelen toe bij de beloften.

Heerenveen zou een oplossing kunnen zijn voor de Noor en Real. De Friezen zouden hopen de deal zo snel mogelijk af te ronden. Onlangs was hij op weg naar Stade Rennes, maar bliezen de Fransen op het allerlaatste moment zijn komst af. Sportkrant Marca schreef dinsdag dat Ødegaard en Real Madrid de Eredivisie zien als een ideale volgende stap voor de speler.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.