Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Rafael van der Vaart liet aanbieding van FC Barcelona lopen’

Rafael van der Vaart heeft in het verleden de kans gehad om voor FC Barcelona te spelen. Hij speelde toen nog in de jeugdopleiding van Ajax. Hij wilde de overstap nog niet maken omdat hij eerst wilde rijpen.

Van der Vaart stoort zich dan ook aan het ophemelen van jonge voetballers, ook het snelle vertrekken is volgens hem totaal niet handig, aangezien de spelers eerst op een constant niveau moeten kunnen presteren. Inmiddels zit de middenvelder bij FC Midtjylland en daar heeft hij het prima naar zijn zin.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.