Voetbal4u.com

Eredivisie David Neres: ‘Twee échte topclubs in Nederland’

David Neres is inmiddels gearriveerd in Nederland. De vleugelaanvaller zal binnenkort zijn opwachting maken bij de Amsterdammers. In een gesprek met Voetbal International probeert men erachter te komen wat hij nu precies weet van ons landje. Het blijkt dat in Brazilie Ajax en PSV erg bekend zijn, maar Feyenoord is dat minder.

De 19-jarige vleugelaanvaller zegt namelijk dat Ajax en PSV wat hem betreft dé topclubs van Nederland zijn. “Ik weet niet veel van het Nederlandse voetbal. Feyenoord staat nu bovenaan, maar Ajax en PSV zijn bij mij bekend als de grootste clubs. Ik ken natuurlijk Romário en zijn verleden bij PSV, maar tussen ons is verder geen enkele vergelijking mogelijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.