Voetbal4u.com

Eredivisie Marco van Ginkel: ‘Liever Feyenoord kampioen dan Ajax’

Marco van Ginkel doet het goed bij PSV. De middenvelder wordt voor het tweede achtereenvolgende seizoen gehuurd van het Engelse Chelsea en staat zijn mannetje. Mocht PSV dit seizoen geen kampioen worden, dan heeft hij wel een voorkeur voor een andere club. Dit zegt hij in een gesprek met Ziggo Sport.

Als de presentator Jack van Gelder hem voorlegt: stel PSV pakt de titel niet, wat is dan je voorkeur, antwoordt de middenvelder van PSV: “Dan heb ik liever dat Feyenoord de titel pakt dan Ajax.” Daarnaast geeft Van Ginkel aan dat hij liever eerste wordt met Chelsea als reserve dan derde bij PSV als basisspeler. Ook verkiest hij de Portugese oefenmeester José Mourinho boven de huidige manager van de Blues Antonio Conte.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.