Voetbal4u.com

Eredivisie Deense media lyrisch over deze Ajax-aanvaller

Ajax verloor gisteren in Denemarken met 2-1 van FC Kopenhagen. De Deense media is best positief over het optreden van de Amsterdammers en er is één speler die echt indruk heeft gemaakt. Het is uiteraard Kasper Dolberg. Hij maakte de gelijkmaker en speelde een puike pot.

Het medium Tipsbladet schrijft: “Hij speelde een fantastische wedstrijd voor Ajax en maakte in de eerste helft ook de 1-1. De Deense spits werd flink gedekt door Mathias ‘Zanka’ Jörgensen en Peter Ankersen, maar was meermaals gevaarlijk. Ook in duels bleef Dolberg fier overeind, met elegantie. Hij verloor bijna geen ballen en bezorgde Zanka een gele kaart. Hij is daarom geschorst. Een briljante pot van Dolberg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.