Voetbal4u.com

Italië ‘Dries Mertens vertrekt naar Manchester United’

Dries Mertens mag zich in de belangstelling heugen van Manchester United. Dit weten diverse Engelse en Italiaanse media te melden. De clubleiding van United zou inmiddels in gesprek zijn met de leiding van Napoli.

Mertens scoorde dit seizoen al achttien doelpunten in 24 wedstrijden en mogelijk zien ze op Old Trafford gewoonweg een buitenkansje aan de horizon verschijnen. De Rode Duivel heeft immers nog maar een contract tot medio 2018 bij Napoli en dus zal hij verkocht moeten worden als hij zijn handtekening niet zet onder een nieuwe verbintenis.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.