Voetbal4u.com

Eredivisie UPDATE: Aanklager wil Tonny Vilhena nu vier duels schorsing geven

De aanklager Betaald Voetbal heeft de eis tegen Tonny Vilhena verzwaard van drie naar vier wedstrijden. Vandaag zal er een definitieve uitspraak zijn over de zaak. In het duel tegen Sparta gaf Vilhena een vermeende elleboogstoot tegen Matthias Pogba.

De middenvelder werd vanavond bijgestaan door Feyenoords huisadvocaat Joris van Benthem. Die betoogde dat er eigenlijk helemaal geen zaak was, omdat de verklaringen van Sparta niet waren ondertekend, scheidsrechter Danny Makkelie op een prima positie stond om het voorval te beoordelen én omdat het geen bewuste elleboogstoot zou zijn.

De eis van de aanklager was aanvankelijk vier duels waarvan één voorwaardelijk, maar dat is nu dus vier duels onvoorwaardelijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.