Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Frank de Boer tekent driejarig contract bij Crystal Palace’

Frank de Boer wordt zo goed als zeker de nieuwe trainer van het Engelse Crystal Palace. Hij staat daar op het punt om een driejarig contract te ondertekenen. Dit weet Fox Sports te melden.

De Boer, die Sam Allardyce opvolgt, gaat als de laatste formaliteiten zijn afgerond een contract voor drie seizoenen tekenen in Londen. De Engelse club is al twee weken in onderhandeling met de Nederlander. Afgelopen donderdag kwamen de gesprekken in een stroomversnelling.

De Boer zat zonder club nadat zijn dienstverband bij Inter Milan al na drie maanden werd onderbroken. Daarvoor was hij vijf jaar trainer van Ajax waar hij maar liefst viermaal kampioen werd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.