Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eredivisie-club meldt zich voor Michiel Kramer’

Vitesse ziet in Michiel Kramer de opvolger van Ricky van Wolfswinkel. Dit weet De Gelderlander te melden. Hij vertrok voor vijf miljoen euro naar het Zwitserse FC Basel.

De Arnhemmers hadden eerst Luc Castaignos in het vizer maar hij bleek te duur. Vitesse zou nu doorschakelen naar de volgende optie, Feyenoorder Kramer. Houdt de landskampioen van de Eredivisie zijn reservespeler aan zijn contract, dan komt Lars Veldwijk in beeld. De Zuid-Afrikaan staat momenteel onder contract bij Aalesunds FK en vormt een goedkopere optie. Vooralsnog werkt Vitesse echter aan de komst van Kramer, die in het afgelopen seizoen drie doelpunten maakte in dertien wedstrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.