Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax wil speler van Osijek aan selectie toevoegen’

Ajax heeft interesse in Mateo Barac. Hij is een verdediger die onder contract staat bij het Kroatische Osijek. De ploeg die gisteren PSV uitschakelde in de voorronde van de Europa League. Dit weet de Telegraaf vanmorgen te melden.

De krant schrijft: “Scouts van Ajax bekeken de 23-jarige verdediger vanaf de tribune in het stadion Gradski. Barac is een linker centrale verdediger van 1 meter 90, die ook als linksback uit de voeten kan. Afgelopen winter was FC Groningen in de markt voor de Kroatisch international, maar werd het bod van circa één miljoen euro door Osijek afgewezen.” Eerder werd Ajax nog in verband gebracht met iemand als Júnior Tavares van het Braziliaanse Sao Paolo, maar die interesse lijkt een stille dood gestorven te zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.