Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Recordtransfer lonkt voor Ajax in augustus’

Ajax probeert met alle macht de selectie voor het komende seizoen in tact te houden. zo zeker is dat allemaal nog niet wat o.a Kasper Dolberg staat in de grote belangstelling van een aantal clubs. Zo zou het Franse Monaco hem willen hebben mocht Kylian Mbappé nog vertrekken voor het sluiten van de transfermarkt.

De Franse grootmacht zou in dat geval direct 45 miljoen euro voor hem over hebben. Dit weet het medium Ekstra Bladet te melden. In de regel geeft Monaco geen bedragen als 45 miljoen euro meer uit aan aanwinsten, maar Mbappé vertrekt vermoedelijk voor 200 miljoen euro en dat betekent dat de Fransen de beschikking hebben over een behoorlijke transferpot voor een opvolger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.