Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dinamo Moskou meldt zich voor vleugelspeler van Ajax’

Dinamo Moskou heeft zich bij Ajax gemeld voor vleugelaanvaller Queensy Menig. Dit weet de Telegraaf te melden. Hij is overbodig in Amsterdam en mag uitzien naar een andere club.

De krant schrijft er het volgende over: “Dinamo Moskou heeft zijn zinnen gezet op Queensy Menig (22). De Russen zijn bereid om Ajax de transfersom van iets minder dan een half miljoen euro te betalen en willen de aanvaller voor drie jaar vastleggen. Menig komt – na eerder niet goed genoeg te zijn bevonden door Frank de Boer en Peter Bosz – ook niet in de plannen van Marcel Keizer voor. De afgelopen twee seizoenen speelde het product van de Amsterdamse jeugdopleiding op huurbasis voor PEC Zwolle.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.