Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kenny Tete haalt hard uit naar Ajax’

Vorig seizoen kreeg Kenny Tete maar weinig speeltijd bij Ajax. Peter Bosz zag in Joel Veltman een betere rechtsback terwijl de supporters Tete juist beter vonden. In de winterstop was hij er al helemaal klaar mee.

In gesprek met ELF Voetbal Magazine onthult Tete: “Ik was net teruggekomen van een zware enkelblessure, voelde me topfit. Ik had zoiets van: ik blijf lekker bij Ajax en ga mijn contract verlengen. Ik zag het helemaal zitten. Dacht: dít gaat mijn jaar worden! Al vrij snel werd me duidelijk dat het niet goed zat. Bijtekenen zat er niet meer in. Wie gaat er nou bijtekenen terwijl hij op de bank zit? Ik werd volledig over het hoofd gezien. Na de winterstop zat het seizoen er eigenlijk al op. Voor mij was het duidelijk dat ik voor mezelf moest kiezen.”

Uiteindelijk koos hij voor een vertrek bij Olympique Lyon waar hij het prima doet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.