Voetbal4u.com

Eredivisie Ruud van Nistelrooy heeft geen trek in directiefunctie bij PSV

PSV ziet in oud-spits Ruud van Nistelrooy een prima kandidaat om toe te treden tot de directie. De voormalig vedette voelt hier zelf weinig voor. In Eindhoven wordt hij gezien als een potentiele opvolger van Toon Gerbrands.

“Ik vind het vooral heel leuk om PSV te vertegenwoordigen”, zegt Van Nistelrooy in Voetbal International. “Dat is voor mij de motivatie dit te doen. Het is echt een drijfveer om de kansen die ik als speler bij PSV heb gehad uit te dragen. Ik heb er een heel mooie carrière door gekregen. Een bestuursfunctie is niet iets waar ik direct aan denk. Dat wat ik nu heb gedaan, ligt dicht bij me.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *