Voetbal4u.com

Nieuws TRANSFER: Ron Jans: ‘We zijn er op een paar details na uit met Ajax’

FC Groningen wil zich voor het sluiten van de transfermarkt nog versterken met een speler van Ajax. Deyovaisio Zeefuik is namelijk dichtbij een tijdelijke overgang. Dit weet directeur Ron Jans te melden.

In het Dagblad van het Noorden zegt hij: “We zijn er op een paar details na uit met Ajax dat we Zeefuik in eerste instantie gaan huren. Ze willen nog niet definitief afstand van hem doen. We hebben met onze staf Zeefuik heel vaak bekeken. Hij is een jonge, gretige speler waar we heel veel plezier aan kunnen beleven.” In Groningen moet Zeefuik de vervanger worden van Todd Kane, die teruggestuurd wordt naar Chelsea. “Hij heeft de pech dat hij op dit moment Mike te Wierik voor zich heeft staan. Hij had er heel veel moeite mee dat hij niet speelde en het perspectief was er ook niet direct. Dan kan je hem beter laten gaan, ook omdat we al een goede vervanger klaar hadden staan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.