Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Memphis Depay gaat Mario Balotelli achterna’

Memphis Depay viel tegen Engeland op vanwege een erg slecht optreden. Journalist van de Telegraaf Valentijn Driessen denkt nu dat de vleugelspits zomaar eens Mario Balotelli achterna zou kunnen gaan.

De journalist schrijft in De Telegraaf: “Depay is voornamelijk met zichzelf, zijn eigen acties en oorlogjes bezig terwijl de collectiviteitsgedachte zo wordt aangehangen. Speelt hij niet voor het elftal, dan hoeft Koeman de strijd niet met hem aan te gaan. Het is zonde om energie te steken in een Mario Balotelli-scenario door tegen beter weten in te blijven proberen en hopen dat Depay z’n kwaliteiten structureel laat zien.

Veel smaken heeft Koeman echter niet. “Hij moet voorlopig toch verder met de meeste internationals. Clashes schaden het proces (…) Koeman koos bewust voor dit pad, zei hij. Maar schijn bedriegt. De falende hoofdrolspelers tegen Engeland zijn gewaarschuwd, want de bondscoach had zijn ogen vrijdag niet in zijn zak zitten. Na de interlands tegen Engeland, Portugal, Slowakije (31 mei) en Italië (4 juni) kent Koeman officieel geen genade meer. Maar daarvoor maakt hij intern regelmatig een tussenbalans op, waarbij hij harde keuzes niet uit de weg gaat.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.