Voetbal4u.com

Eredivisie HARDE KEUZES bij PSV: ‘Vijftal moet vertrekken’

PSV heeft een harde boodschap voor vijf van haar selectiespelers. Dani van der Moot, Philippe Rommens, Bram van Vlerken, Marcel Ritzmaier en Joey Konings moeten aan het eind van het seizoen vertrekken bij de Eindhovenaren.

Hun aflopende contracten zullen niet verlengd worden. “PSV dankt hen allemaal voor hun inzet en wenst het vijftal veel succes in de toekomst”, stelt PSV in een statement te lezen. Ritzmaier (24) schopte het het verst bij de club. Hij speelde liefst acht jaar lang voor de club, maar wist niet door te breken. PSV verhuurde hem om die reden aan Cambuur, NEC en Go Ahead Eagles.

Opvallend is dat Van Vlerken geen nieuw contract krijgt. Hij is immers aanvoerder van Jong PSV. “Mijn zaakwaarnemer is aan het werk gegaan. Ik ben PSV heel dankbaar voor de kansen die mij geboden zijn en heb hier een prachtige tijd gehad. Er zal zeker iets komen. Ik hoop op een club in de Eredivisie”, stelt de rechtsback tegenover het Eindhovens Dagblad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.