Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING ‘Bas Dost verpest recordtransfer Feyenoord’

Het zou zomaar kunnen dat Bas Dost Feyenoord indirect een hak gaat zetten. Het Engelse Newcastle United is namelijk in hem geinteresseerd. Eerder waren ze nog geinteresseerd in Nicolai Jorgensen en waren toen bereid om 21 miljoen euro voor hem neer te tellen.

Nu de zaakwaarnemer van Dost echter gecommuniceerd heeft dat zijn cliënt op te halen is uit het Estádio José Alvalade zouden de Magpies echter 180 graden gedraaid zijn. Oefenmeester Rafa Benitez ziet de Oranje-international liever komen dan de Deen van Feyenoord.

Het medium talkSPORT weet dat Gunther Neuhaus (de spelersmakelaar die de belangen van Dost behartigt) voor het einde van het seizoen gaat praten met de clubleiding van Sporting en een afvaardiging van Newcastle. De nummer tien van de Premier League heeft dit seizoen slechts 33 goals gemaakt en staat wat dat betreft op gelijke hoogte met de nummer zeventien, Crystal Palace. Dost moet hier iets aan veranderen, of als de oud-speler van sc Heerenveen afzegt, dan toch Jörgensen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.