Voetbal4u.com

Eredivisie Supporters betalen bizarre bedragen voor tickets PSV-Ajax

PSV speelt aanstaand weekend tegen Ajax en als ze winnen dan zijn ze kampioen van Nederland. Kaartjes voor deze pot gaan torenhoog de toonbank over. Op de website Marktplaats worden er verschillende tickets voor het duel aangeboden tegen woekerprijzen.

“De krant gaat verder: “Aanvankelijk verkoopt Claudia’s negenjarige zoontje Sem zijn maanden geleden bemachtigde kaartje voor PSV-Ajax maar al te graag. Want met een beetje een goede deal maakt hij niet enkel een flinke winst op het voor vijf tientjes gekochte kaartje maar kan hij van de opbrengst ook nog eens een seizoenskaart kopen voor komend seizoen. Dus niet één wedstrijd – waarvan je nog maar moet afwachten of het wel zo’n feest gaat worden – maar zeventien. Zeventien wedstrijden, misschien wel samen met zijn opa met wie hij nu zo nu en dan een losse wedstrijd meepikt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.