Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV weet al wie opvolger van Santiago Arias moet worden’

De kans is groot dat Santiago Arias bezig is aan zijn laatste wedstrijden bij PSV. Volgens het medium ELF moet Tobias Pachonik de opvolger van hem gaan worden in Eindhoven.

PSV ondervindt wel stevige concurrentie voor de 23-jarige back. Diverse clubs uit Duitsland en Italië zouden hun oog hebben laten vallen op de speler van Capri. Pachonik is bezig aan een sterk seizoen bij de club uit de Italiaanse Serie B. De Duitse verdediger werd afgelopen zomer overgenomen van Schalke 04. In 2014 debuteerde hij reeds voor Duitsland, maar evengoed brak hij niet door bij Schalke.

Doordat de back een aflopend contract heeft, hebben ook Werder Bremen, Fiorentina en Sampdoria interesse in de tienvoudig jeugdinternational. Arias heeft PSV al te kennen geven toe te zijn aan een nieuw avontuur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.