Voetbal4u.com

Eredivisie Fran Sol: ‘Ik hou ook van het spel van Feyenoord’

Fran Sol ziet wel wat in het spel van Feyenoord. De aanvaller van Willem II is momenteel topscorer in de Eredivisie met maar liefst 15 goals.

Volgens onder andere Willem van Hanegem zou Feyenoord de Spanjaard komende zomer moeten vastleggen. In gesprek met Voetbal International geeft hij echter aan helemaal niet bezig te zijn met zijn toekomst. “Ach, jullie journalisten. Ik word er gek van. Élke dag vragen jullie ernaar, terwijl ik nog niet eens weet wat ik morgen ga doen,” geeft Sol lachend aan.

De spits geeft echter aan wel onder de indruk te zijn van Tonny Vilhena. “Ik hou ook van het spel van Feyenoord, met Tonny Vilhena bijvoorbeeld. Als ik trainer was van een grote Europese club zou ik hem kopen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.