Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea bezorgt PSV niet één, maar twee transfer-teleurstellingen’

PSV wil in de komende transferperiode een poging wagen om Marco van Ginkel definitief over te nemen van Chelsea. De laatste seizoenen speelde hij al op huurbasis in Eindhoven en was daar één van de sterkhouders.

De directie op Stamford Bridge heeft zich al uitgesproken over de toekomst van de controleur en de kans is bijzonder klein dat hij in het aankomende seizoen te bewonderen is in het Philips Stadion. De Londenaren zijn namelijk onder de indruk van Van Ginkel en willen hem een kans bieden in de Engelse hoofdstad. Wordt hij toch verkocht, dan zijn er diverse partijen die hem willen overnemen: clubs met meer financiële stootkracht dan de landskampioen van de Eredivisie.

Het Mexicaanse medium Récord schrijft nu dat Chelsea mogelijk nog meer slecht transfernieuws heeft voor PSV. Hirving Lozano zou namelijk in beeld zijn bij de huidige nummer vijf van de Premier League. De Blues beschikken al over goede buitenspelers in de personen van onder meer Willian en Eden Hazard, maar klaarblijkelijk is men ook wel gecharmeerd van de vleugelspits van de Eindhovenaren: mogelijk is er een Londens bod op komst.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.