Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Amin Younes gaat na de zomer voor opmerkelijke club spelen’

In januari leek het erop dat Amin Younes naar Napoli zou trekken maar dit liep even anders. Hij bleef in Amsterdam maar zou wel een contract hebben ondertekend bij de Italiaanse club.

De Italiaanse media schrijven op maandagmorgen dat een opmerkelijke club mogelijk uitkomst gaat bieden. Genoa speelde zich op de allerlaatste speeldag van de Italiaanse competitie pas veilig en gaat nu aan de nabije toekomst werken. De ploeg wil Amin Younes naar het Stadio Luigi Ferraris halen en onderhoudt een goede relatie met voorzitter Aurelio De Laurentiis van Napoli. Daarom is er wel het een en ander mogelijk wat betreft de Duitse vleugelspits, die in ieder geval geen toekomst lijkt te hebben bij de werkgever van onder meer Dries Mertens en Marek Hamsik.

In het recente verleden werd Younes nog aan verschillende Bundesliga-clubs gelinkt. Hij zou zelfs een onderhoud hebben gehad met de hoge heren van VfL Wolfsburg, maar naar verluidt willen ze hem in de Volkswagen Arena niet meer hebben. Een uitleenbeurt bij Genoa lijkt uitkomst te bieden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.