Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona klopt met concreet voorstel aan bij Ajax’

FC Barcelona overweegt om concreet te worden voor Justin Kluivert. De vleugelaanvaller heeft te kennen gegeven te willen vertrekken bij Ajax.

Barça zou al een concreet plan hebben ontwikkeld. Volgens El Gol Digital wil de Spaanse topclub de zoon van Patrick Kluivert deze zomer al overnemen van Ajax, maar zij vinden hem op dit moment nog niet klaar voor het Europese topniveau. Daarom hebben zij Sevilla gevraagd of de aanvaller twee jaar op huurbasis mag uitkomen in Andalusië.

Het is onduidelijk of Kluivert zelf oren heeft naar deze optie. De Oranje-international heeft immers meer opties. Met name AS Roma zou de aanvaller graag willen inlijven, maar er zijn meer kandidaten. Ajax zou zo’n 30 miljoen euro willen verdienen mocht een contractverlenging definitief uitblijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *