Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Feyenoord mist twee sterkhouders zaterdag tegen PSV

Zaterdagavond staat de Johan Cruijff Schaal op het programma. Feyenoord speelt dan tegen PSV in de seizoensopener. De Rotterdammers zulen het moeten doen zonder twee sterkhouders.

Op de persconferentie zojuist, vooruitblikkend op de clash in Eindhoven, bevestigt coach Giovanni van Bronckhorst namelijk dat hij niet kan beschikken over spits Nicolai Jörgensen en middenvelder Yassin Ayoub. Door blessureleed zullen zij zeker niet meereizen naar het Philips Stadion.

Achter de naam van nieuweling Luis Sinisterra, een 19-jarige Colombiaanse flankspeler, staat nog een vraagteken. “Hij is terug en traint weer mee, we bepalen nog of hij meegaat naar Eindhoven”, aldus Van Bronckhorst.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.