Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Justin Kluivert geeft tip aan AS Roma: hem moeten jullie kopen’

Justin Kluivert verruilde deze zomer Ajax voor AS Roma. Hij maakt daar ook direct indruk door o.a zijn snelheid. Technisch directeur Monchi heeft de jongeling klaarblijkelijk al om zijn mening gevraagd wat betreft een mogelijke nieuwe aankoop.

Vervolgens waren David Neres van Ajax en Leon Bailey van Bayer Leverkusen mogelijkheden, maar beide spelers bleken net wat te duur voor de werkgever van niet alleen Kluivert, maar ook Kevin Strootman en Rick Karsdorp. Roma is op zoek naar een goedkopere optie en heeft die volgens verschillende Italiaanse roddelmedia gevonden in de bovengenoemde Promes. Zijn Russische werkgever vraagt naar verluidt ongeveer 25 miljoen euro voor de Oranje-international en dat is een bedrag dat Monchi kan missen. Kluivert zou alvast positief geweest zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.