Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Rick Karsdorp was de enige die zich om mij bekommerde bij Feyenoord’

Gustavo Hamer speelt op het moment bij PEC Zwolle maar had ook een verleden bij Feyenoord. In die tijd vond hij dat hij zijn ei niet kwijt kon bij de technische staf van de Rotterdammers.

In gesprek met Voetbal International vertelt hij: “De enige die zich daadwerkelijk om mij bekommerde was Rick Karsdorp. Hij werd mijn mentor. Hij zei: doe dit, doe dat. Je moet naar binnen komen als de bal aan de andere kant is, je moet meelopen en niet instappen. Prachtig dat Rick dat deed – hij is inmiddels een goede vriend – maar eigenlijk had dat uit de technische staf moeten komen.”

Hamer gaat verder: “Vergis je niet, Feyenoord is een hartstikke mooie club. De mooiste club van Nederland. Ik ben heel trots op de club, maar niet op hoe ze met mij zijn omgegaan. Nadat ik de overstap had gemaakt vanuit de jeugd, heeft geen enkele trainer mij nog aangesproken op wat ik anders of beter kon doen. Dat zat mij persoonlijk erg dwars, net als mijn ontwikkeling.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.