Voetbal4u.com

Eredivisie Ronald Koeman wil verrassende Ajacied selecteren voor Nederlands elftal

Bondscoach Ronald Koeman wil Noussair Mazraoui gaan selecteren voor Oranje. Hij heeft ook een Marokkaans paspoort dus enige haast lijkt geboden.

De Telegraaf schrijft op zaterdag: “Bondscoach Ronald Koeman heeft Ajax-verdediger Noussair Mazraoui gevraagd of hij wil uitkomen voor het Nederlands elftal. De 20-jarige rechtsback, die een spectaculaire ontwikkeling doormaakt, is 48 uur geleden samen met zijn zaakwaarnemer Mustafa Nakhli gesignaleerd in Zeist. Het kamp Mazraoui bevestigt dat dit op uitnodiging van de bondscoach en KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma was. Nakhli wil niet geheimzinnig doen over het verzoek van de KNVB, omdat de speler anders in een lastige situatie zou kunnen belanden. Hij heeft immers al voor Marokko onder-19, onder-20 en voor Jong Marokko gespeeld.”

Nakhli maakte ook de situatie rond Hakim Ziyech mee en zegt: “Laten we zeggen dat het ten opzichte van de vorige keer nu uitstekend was. Koeman had een goed verhaal, hij heeft een plan voor ogen met hem en het is duidelijk dat hij graag wil dat Noussair voor het Nederlands elftal uitkomt. Maar Hoogma en Koeman hebben Noussair ook in zijn waarde gelaten, niet gepusht en vrijgelaten in zijn keuze.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.